RÜCKEN-SPEZIAL

Leitung:            Anita Wittek, Übungsleiterin „B“ Prävention, Reha
Dauer:              8 Übungsstunden (voraussichtliches Ende 09.06.2022)

Ziel dieses Kurses ist es Körperhaltung, Bewegungsqualität, Beweglichkeit und Kraft zu verbessern – für mehr Stabilität und somit Schutz des Rückens.

09-06-2022

The Vereinsmitglied SVG Fachsenfeld/TSV Dewangen ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.

The Normal ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.

The AOK-Mitglied ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.