RÜCKEN-FITNESS Frühjahr 2023 (Kurs-Nr.102/23)

Leitung:            Simone Rieck, Übungsleiterin B “Prävention”
Beginn:             Montag, 16.01.2023, 18:30 – 19:30 Uhr
Dauer:              14 Übungsstunden

Beugen Sie mit Kräftigungs- u. Stretchübungen gezielt Rückenbeschwerden vor. Fördern Sie Ihre allgemeine Fitness u. geben Sie mit verschiedenen Kleingeräten dem Rücken einfach “Rück-halt”.

16-01-2023 - 03-04-2023

The Vereinsmitglied SVG Fachsenfeld/TSV Dewangen ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.

The Normal ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.

The AOK-Mitglied ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.